Härligt med mer snö

Hej på er 🙂

I morse ringde klockan 5,15 igen, alldeles för tidigt om du frågar mig.

Viggo har haft en bra dag på förskolan. Det var länge sedan han var där, så att träffa kompisarna hade han sett fram emot. Min man behövde åka till kontoret i grannstaden idag. Nu är han tillbaka på samma ställe som mig, ordningen är återställd 😉

Jag hade ett telefonmöte klockan 15,00, precis innan ringde det på dörren. Blev förvånad att både Viggo och pappa kom hem då. Min man hade också ett telefonmöte och tänkte att det var bäst att hämta Viggo före, så han slapp en alltför lång dag.

Mitt möte var aningen rörigt. Tur att jag tog värktabletter innan, skallebanken var inte rolig. Viggo satt som ett (tyst) ljus bredvid pappa när han hade sitt möte.

Efter middagen gick dom ut. Jag plockade undan efter oss, sedan gjorde jag dom sällskap, kände att jag behövde luft efter denna dag. Härligt med all snö 🙂

Hoppas ni har haft en bra start på veckan.

4 svar på ”Härligt med mer snö

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.