Öm mamma

Hej på er 🙂

I morse blev jag väckt två gånger. Först när mina killar klev upp, sedan av mobilen. Jag hade ett besök bokat i grannkommunen hos ögonläkaren, men hon var sjuk. Jag får vänta på en ny kallelse, vi lyckades inte få till någon ny tid när dom ringde.

Jag har känt mig trött efter gårdagen, men lyckades komma upp något tidigare. Vid 13,30 gick Viggo och pappa ut för att åka madrass. Vi såg grannen och hans dotter ute och sa att vi skulle mötas upp. Jag åt mat först, sedan gick jag också ut.

Efter några dagars åk i backar känner jag mig öm. Tror jag sträckte mig lite i ryggen sista åket idag + att det kändes i nacken i två mindre gupp. Sinnet vill ha barnsligt roligt och kroppen tycker att jag ska ta det lugnt och inte tro att jag är purung längre 😉

Trevlig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.