Lek-dejt

Hej på er 🙂

I förmiddags kom Viggos kompis och hans mamma/min vän till oss. Vi gick till pulkabacken för att åka madrass. Det blev några åk tills Viggo gjorde illa sig lite, då ville pojkarna gå till lekparken bredvid. Tack och lov att det gick bra med honom ♥

Min vän behövde åka hem innan hon skulle jobba vid 13. Då blev båda killarna rätt buttra, dom har saknat varandra massor i flera veckor. Därför gav jag på förslag att Viggos kompis kunde följa med oss hem, då blev det glada miner 🙂

Vi bjöd på pannkaka till lunch och killarna lekte någon timme. Sedan kom kompisens pappa och hämtade honom. Det var första gången på flera månader som Viggo haft en kompis här, eftersom vi är väldigt försiktiga. Till veckan ses dom på förskolan igen.

Jag klev upp tidigare än jag är van vid i morse. Jag tycker fortfarande att det är kämpigt att ta mig ur sängen i bra tid, fast jag måste vända det. Idag gjorde jag det för killarnas skull. Har känt mig riktigt trött i em/kväll, men jag är otroligt nöjd med dagen 😉

Sötnosarna ♥

Hoppas ni har haft en fin trettondag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.