Snowracer

Hej på er 🙂

I morse vaknade Viggo ca en timme tidigare än han har gjort senaste tiden, ca 6,30.

Han var förväntansfull. I ett av paketen han fick av farmor och hennes sambo igår var det en robot och den skulle pappa bygga ihop idag. Det var tydligen inte det lättaste och tog lång tid. Pappa fick höra frågan ”Är den klar snart” mååånga gånger 😉

Efter lunch gick dom ut. Pappa skottade snö så det blev en bana som går in på våran gård, där åkte Viggo snowracer. Gick ut en stund efter dom och provade åka en gång jag med, vilken fart 🙂 Det var kyligt mot vad vi är vana vid, kring 5-6 grader kallt.

I eftermiddag ringde försäkringsbolaget, dom hade fått reda på att jag ska köpa Zack. Skönt att den biten är fixad. Samma bolag som Ikoz är försäkrad i ♥ Nu ligger Viggo i badkaret och jag ska hänga en maskin tvätt om ett tag. Sedan blir det popcorn och TV.

Bild från när solen tittade in igår. Lämpligt med led-ljus med timer.

Hoppas ni har haft en bra start på veckan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.