Gott Nytt År

Hej på er 🙂

Vi hade en jättefin och bra nyårsafton ♥ Det blev en kort bloggpaus.

När jag satt och drack mitt sena morgonkaffe i sovtröjan, såg jag Viggos kompisar/våra grannar gå förbi precis utanför våran tomt. Jag drog på mig en jacka, gick ut på altanen och ropade efter mamman. Hon hade vinkat till mig, men det missade jag.

Viggo kom ut han också, han var så glad att se sina kompisar. Vi bestämde att vi skulle ses i pulkabacken en liten bit härifrån. Jag borstade tänderna och vi klädde på oss och gick dit. Så roligt med lite snö 🙂 Även om det inte var bästa farten i backen.

Sedan tog vi sällskap hemåt, när det var dags att äta lunch. Min man hade förberett hummer åt Viggo, som han hade önskat sig. Vi åt skagentoast som är min favorit. Efter det tog jag en dusch och gjorde mig i ordning i lugn och ro, med musik i bakgrunden.

Middagen var helt suveränt god. Grillad oxfilé, potatisgratäng och rödvinssås. Min man fixade kött och sås och jag gjorde gratängen. När klockan började närma sig 21 gick jag över till grannarna som vi bestämde spontant under kvällen. Där blev jag kvar länge.

Viggo och pappa gjorde kväll tidigt, men hade vaknat flera gånger av smällare. Jag som i princip bara träffar min lilla familj, hade jätteroligt med min vän/granne. Det var hon och jag som var uppe efter 12-slaget. Jag kom i säng sent, det var såå värt det 😉

Skjortan hänger utanför och håret var fint kammat ett tag innan 😉 Han är busig min goa, fina kille och självklart måste han göra någon rolig min när kameran kom fram ♥ Klänningen är nog över 12 år gammal, den har firat nyår flera gånger.

God fortsättning till er.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *