Viggo har tränat på att skriva

Hej på er 🙂

Dagen före julafton kom huvudvärken. Tänkte skriva krypandes, men det är alldeles för milt. Snarare med buller och brak och på julafton fick jag mens 😉 Sedan har skallebanken varit ihärdig. Jag har mått dåligt fysiskt, men känner mig nöjd ändå.

Som jag brukar säga ”Jag mår bra, men inte kroppen”. Vi är liksom inte på samma nivå. Värmefilten, nacke/rygg-massage-apparaten, spikmattan använder jag flitigt och värktabletter för att stå ut. På julafton mådde jag så illa att jag knappt åt något.

Å andra sidan är jag inte den som är speciellt förtjust i julmat. Tycker det är en salig blandning, något min känsliga mage inte uppskattar. Men då behöver jag aldrig oroa mig för ”dom där extra kilona man lägger på sig vid jul”, för det händer inte.

Idag har det blivit en del pyssel. Viggo och pappa har ritat. Jag och Viggo har läst böcker. Något som gjorde mig väldigt glad idag är att han frivilligt började skriva.

Han fick ett julkort av en kompis och jag försökte peppa honom att skriva ett tillbaka. Tålamodet tog slut alldeles för fort och något kort blev aldrig skickat. Idag har han tränat. Upprepade gånger skrev han sitt eget och kompisens namn 🙂
Stolt mamma ♥ Berömde honom och sa att han kan, bara han inte ger upp så lätt ♥

Hoppas ni har en skön söndag och håller er friska.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.