Smidigt

Hej på er 🙂

I natt har jag drömt konstiga drömmar, blev nästan rädd när jag vaknade. Viggo har legat nära mig som ett plåster. Han gör så när pappa snarkar och det slutat med att han fått gå och lägga sig i Viggos rum. Jag sover sämre då.

Ni som har följt mig vet kanske att jag inte är en person som strosar på stan speciellt ofta. Jag gillar inte mycket folk och trängas avstår jag helst. Så för mig är det i princip ingen skillnad nu mot tidigare. Jag beställer oftast saker på nätet i alla fall.

Idag låg mina nya gardiner i postlådan, jag älskar smidighet 🙂 Beställde likadana som jag har i vardagsrummet. Dom som sitter där har krympt mycket på längden. Därför ska jag flytta dom till matsalen och dom nya (längre) får sin plats i vardagsrummet.

Viggo och jag tog en promenad före middagen idag. Han vill alltid att vi ska gå igenom en mörk liten skog. Det kan han göra utan problem, men när pappa lämnar sovrummet nattetid då blir han mörkrädd. Inte logiskt alla gånger ♥

High water gardin 😉 Jag som älskar att stryka (ironi) ska försöka få dom nya gardinerna på plats imorgon. I matsalen har vi kökssoffan, man ser inte om gardinerna är korta.

Hoppas ni har haft en bra dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *