Goaste pepparkaksgubben

Hej på er 🙂

Hoppas ni har en mysig lucia och tredje advent ♥

Viggo är den godaste, finaste pepparkaksgubben jag vet 🙂 Han pratade på ”FaceTime” med sin farmor i dessa kläder. Jag ringde min farmor tidigare idag, vi pratade i ca 45 minuter. Önskar verkligen att jag kunde träffa henne och att det var säkert.

Det är flera vi känner som har Covid-19, men dom har det rätt lindrigt som det verkar. Vi har nästan all vår släkt i en grannstad och där är det riktigt illa. Betydligt lugnare här tack och lov. Önskar så att den här pandemin ger sig snart, vill leva ”normalt”.

Viggo badar med pappa, jag ska passa på och ta en lång dusch. Härligt med söndagar, då bäddar vi alltid rent i sängarna. Bra rutin. Senare ska vi titta på en serie, som dom flesta kvällarna. Vi började faktiskt att titta på en film tidigare idag, det är ovanligt 😉

Fortsatt skön kväll till er.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.