Strukit gardiner

Hej på er 🙂

Jag var ledsen igår. Det var tufft att få hem våran underbara Zim i en urna ♥ Det tar tid för mig att sörja. En sådan sak river upp alla känslor och saknaden på nytt ♥

Vet inte hur jag har legat i natt, men jag vaknade med jätteont i nacken idag. Dagarna går och jag ville få något gjort. Därför stök jag gardiner till vardagsrummet och satte upp. Ogillar att stryka och det gör ryggen med 😉 Men nu är det klart i alla fall.

Fick en maskin med kläder tvättade igår och en maskin med gardiner och filtar idag. Det gäller att vara nöjd med det som görs, i stället för att tänka på det som inte blir av.

Viggo och jag gjorde en krans av papper formade som hjärtan igår. Den fick sin plats på dörren till hans rum. Idag har han varit med när pappa gjorde pepparkaksdeg. Gissar att det ska bakas pepparkakor imorgon 🙂

Hoppas ni har/haft en mysig fredagskväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.