Otroligt trött

Hej på er 🙂

Konstant mörker, regn och dimma gör mig inte piggare direkt. Känner mig trött och smått hängig, det har jag gjort länge. Hoppas det vänder snart. Jag får vara glad att jag har stunder med inspiration och gör något kreativt som jag tycker är roligt 😉

Jag har letat efter insynsskydd till matsalen. Vill helst ha likadana som i vardagsrummet, dom är fina och prisvärda. Men dom verkar inte komma in på lager igen. Därför tog jag fram två gamla ”solfjädrar” som jag hade i köket i min tvåa för många år sedan.

Idag fick dom ett första lager vit färg. Viggo låg i sängen och tittade på när jag målade och berömde mig 🙂 Tror dom kommer passa rätt bra och återbruk gillar jag.

Innan min mamma gick bort hade jag inget i guld. Men sedan har det smugit sig in mer och mer. Denna för bilder har vi köpt på Ikea, det blir som en tavla. Jag har valt motiv på blommor i rosa och vitt, så klart. Enkelt att kunna förändra när man vill.

Min smarta kille frågade mig tidigare idag: ”Mamma äter ni popcorn varje kväll när jag har somnat?”. Här går det inte att ha hemlisar 😉 Jag sa att det gör vi inte, men ibland. Ikväll blev det popcorn och serie. Mysigt avslut på en trött-dag ♥

Hoppas ni har en bra start på veckan och håller er friska.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *