Dagens kattbild(er)

Dagens katt, Zack våran nya familjemedlem som flyttar hem i mitten på januari ♥

Den 28/10 började jag leta uppfödare av Neva masquerade. Samma ras som Ikoz är, även kallade ”allergivänliga” katter. Jag hittade en uppfödare i grannstaden. Hennes hona hade dessutom nyligen fått 7 kattungar, 5 honor och 2 hanar. Födda 20/10.

Jag fyllde i ett formulär och skickade direkt. Dagen efter tänkte jag att jag ville mejla henne. Jag skrev lite mer och skickade bilder på Ikoz och Zim. Då fick jag svar ganska snart. Vi har skrivit till varandra ett tag och även pratat på telefonen en gång.

Min önskan var att Zim skulle få leva några år till. Att vi skulle hinna hitta en till katt innan han blev ängel. Därför kändes det extra viktigt att allt gick vägen idag när vi skulle träffas för första gången 🙂 Jag hade fjärilar i magen när vi åkte dit.

Den lilla kattpojken som var tänkt till oss, kom ganska direkt upp i mitt knä. Det kändes som att han valde mig ♥ Men det är kattuppfödaren som bestämmer vem hon vill sälja till. Gissa hur glad jag blev när jag fick veta att han blir min, våran nya familjemedlem ♥

Jag ville gärna ha en hane. Ena hanen var redan klar, han ska flytta till hennes svärmor. Så det har känts som en tävling mot andra intresserade om hanen som var kvar 😉 När vi kom hem var jag sååå lycklig, trött och utmattad. Längtar tills vi har honom hos oss.

Försiktighet i högsta grad. Tvättade händer, handsprit och munskydd.

Hoppas ni har haft en fin första advent.

God natt.

2 svar på ”Dagens kattbild(er)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.