Vi tre

Hej på er 🙂

Idag har vi hjälpts åt att städa övervåningen.

Min man har tagit fram några kartonger med advents/julsaker som jag har börjat plocka lite smått med. Jag har inte satt upp några stjärnor eller adventsljusstakar än. Men jag brukar alltid göra sådant klart innan jag fyller år, som är om en vecka.

Jag är lite frestad att kanske börja någon dag tidigare, efter alla fina bilder jag har sett på Instagram. Det verkar som att många fler har börjat tidigt i år, anledningen är den konstiga och jobbiga situation vi alla befinner oss i.

Även om vi inte ska träffa andra människor än dom vi bor tillsammans med, så känns det extra viktigt att mysa till det så mycket vi bara kan ♥

Innan vi åt middag tog vi en promenad, skönt med friskluft. Vi kom ut igår med 🙂

Önskar er en fortsatt härlig lördagskväll.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *