Go with the flow

Hej på er 🙂

Idag har det varit lite upp och ner med mitt humör. Tror att hormonerna spökar en del i kombination med en massa annat 😉

Det har varit mycket helt enkelt. Men några positiva saker som jag har bett om, verkar gå i uppfyllelse 🙂 Kan inte säga att något är helt klart än, men det verkar gå åt rätt håll. Jag har som en ramsa jag säger för mitt inre varje kväll, till änglarna där uppe ♥

Efter allt tufft har jag bett om några specifika saker och det är dom jag pratar om. Sedan har jag sagt ”Go with the flow”. Det är verkligen dags nu för en positiv vändning.

Snart dags för ett avsnitt av en serie. Vi började titta på ”Outlander” igår.

Hoppas ni har haft/har en riktigt mysig fredagskväll.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *