”Novent”

Hej på er 🙂

Nätterna är inte speciellt roliga. Jag hostar som en tok fast jag tar Cocillana, det hjälper på sin höjd någon/några timmar. Hoppas det ger sig snart för oss alla tre.

Idag har jag målat byrån i sovrummet igen, det blir inte den gröna färg jag hade tänkt mig. Jag har använt den på mammas pall och älskar den i vardagsrummet. Men det blev helt annat på byrån mot en bruten vit vägg. Det får duga (för nu) 😉

Medans jag höll på, lekte Viggo jättebra inne i sitt rum. Jag älskar höra honom använda sin fantasi 🙂 Han brukar leka att han är två personer som pratar med varandra. Det kan vara bilar som åker och gör saker eller andra leksaker ♥

Har hört att det kallas ”novent” när man tjuvstartar adventspysslandet. Jag har däremot inte tagit fram stjärnor och ljusstakar, men lite mera grönt har fått komma in.

Tänk att jag var smått skraj för att våga färg och mönster på tapeterna i somras och nu älskar jag vardagsrummet och matsalen. Det känns mysigt och ombonat, här trivs vi. Vilket såklart är en tröst i dessa tuffa tider. Vi är hemmamänniskor som tur är ♥

Trevlig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.