Målat byrån

Hej på er 🙂

Efter att vi mestadels varit inne en vecka p.g.a. hostan, var det välbehövligt och skönt med en längre promenad. Vi gick ut före lunch, jag kände mig nöjd när vi kom hem. Det hör inte till vanligheten att jag lyckas ta mig ut strax efter jag har ätit frukost.

Jag har haft huvudvärk och ont i nacken/ryggen. Men efter värktabletter målade jag byrån, samma färg som mammas pall fick. Bilderna gör inte färgen rättvisa. Jag tror det kommer bli bra efter lager två, hoppas det i alla fall så jag slipper måla om igen 😉

Viggo är min hejaklack ♥ Han satt i sängen och berömde mig för hur duktig jag var. Samtidigt stressade han mig en smula och sa flera gånger ”Snart är du klar”. Han gick ner till pappa en stund och när han kom tillbaka sa han ”Oj vad långt du har kommit”.

Dags för serie och mys med min man ♥

Hoppas ni har haft en skön söndag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *