Trevlig helg

Hej på er 🙂

En vecka sedan våran älskade Zim blev ängel. Så tomt utan dig, saknar ♥ ♥ ♥

Viggo och jag har pysslat lite idag. Jag blir glad när han vill sitta och rita och träna på att skriva. Det är något han sällan har ro till, det är mycket spring i benen. Han brås på mig och vill kunna saker direkt, om inte kan han bli lite mindre nöjd 😉

Igår ritade han gubbar, idag tränade han på att skriva bokstaven ”K”. Jag har länge försökt få honom att skriva Viggo, eller andra bokstäver. Men han har inte varit mottaglig/intresserad. Jag har tänkt att det ger sig och inte stressat på.

När han skulle prova skriva ”K” och det blev fel blev han sur. Jag sa att vi skulle ta en paus. En kort stund senare sa han ”Titta mamma”, då var det flera ”K” på pappret 🙂 Att han valde just den bokstaven är för att den finns i ett namn vi pratade om.

I eftermiddag har vi hjälpts åt att städa nedervåningen. Skönt när hela huset fräscht till helgen, vi tog övervåningen i onsdags. Roboten får städa varje dag annars.

Mina tankar är just nu på ett håll jag inte kan skriva om. Jag hoppas så innerligt att det blir som jag önskar och vill ♥ Berättar troligtvis mer om det framöver ♥

Jag trivs så bra i vårat vardagsrum sedan vi renoverade och gjorde om ♥

Fortsatt mysig fredagskväll till er.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.