Mammas pall

Hej på er 🙂

Strax före 4 gick jag och la mig i Viggos säng. Jag hostade så mycket att jag var rädd att jag skulle väcka mina killar. Senaste tiden har jag fått ta Cocillana varje kväll, vilket magen ogillar. Viggo hostar han med, tack och lov är det inte lika illa som för mig.

När Viggo vaknade i morse hade pappa redan klivit upp, han ropade på honom och frågade förvånat vart jag var. Han är van vid att jag alltid ligger bredvid ♥

Jag har målat om min mammas pall, två lager färg och den blev som ny. Älskar färgen och den passar perfekt till tapeten 🙂 Tror hon skulle bli glad för att jag tar tillvara en del av hennes saker. Den här färgen kommer jag säkert använda mer av.

Nu ska vi titta på en serie och äta popcorn. Ljusen är tända, dags för mys.

Fortsatt in kväll till er.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.