Väldigt tomt…

Hej på er

Jag grät från och till hela dagen igår, det gör så ont i hjärtat. Min man somnade i soffan före 21. Jag hade mer tårar som behövde komma ut och många känslor ♥

I morse vaknade Viggo ca 6. Jag fick vila till 9,30, då kom min man upp och pratade med mig. Det är väldigt tomt utan Zim, alla rutiner han och jag hade tillsammans. Jag försökte hålla ihop och få i mig frukost, innan dom första tårarna rann.

Vid 11-tiden hörde min vän/granne av sig och undrade om vi skulle träffas. Jag satt i tröjan jag hade sovit i, söndergråtet ansikte, oborstade tänder, otvättat hår mm. Men jag sa ja. Hon och hennes tre barn kom över till oss ca 5 minuter senare.

Tänk att man kan känna sig avslappnad och naturlig med en relativt nyvunnen vän, det är jag tacksam för. Vi pratade, jag grät och var allmänt skruttig. Jag är glad att hon hörde av sig. Barnen lekte, sedan ville Viggo bjuda på bullar och saft.

Vi tog en paus för lunch mm. Strax efter 15 gick Viggo och jag till dom. Roligt att få träffa deras kattunge igen, hon är social och busig. Viggo var lycklig när han lekte med henne. Jag kan inte fly från mina känslor, men det var skönt att göra något idag.

Den sötaste elefant jag sett ♥

Hoppas ni har haft/har en härlig lördag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.