Gårdagen

Hej på er

Gårdagen började med att min man klev upp och möttes av blod i Viggos säng, i båda våra vita soffor, på vardagsrumsmattan mm.

Vi hade tagit av Zim strumpan kvällen före, på den dåliga tassen. Han fick en strumpa för att han har en tendens att slicka så att det blir sår. Men vi tänkte att medicinen börjat hjälpa och att det kunde vara bra att lufta så det läker, det var ett misstag.

Min dag startade med att tvätta klädseln till ena soffan. Vid ca 13,45 tog jag bussen ner på stan. Jag hade ett möte med några personer, något som tog på krafterna.

Det var bestämt sedan tidigare att jag skulle gå till min vän som bor på stan när jag var klar, så det gjorde jag. Huvudvärken drog i en högre växel, jag fick värktabletter av henne men dom hjälpte knappt. Vi pratade och drack kaffe/te i ca 2,5 timme ♥

Sedan kom mina killar och hämtade mig. Vi tog en snabb sväng till Rusta där jag köpte färg. Jag har länge tänkt måla om en pall efter min mamma, får se när lusten faller på.

Trotts att dagen startat med blod, så hade hoppets tänts. Zims tass var mindre svullen. Men på kvällen var den sämre igen. Jag vill försöka att inte tänka/prata om att Zim kanske måste flytta till himlen, men min man behöver göra det.

Bägaren rann över till slut och jag grät på kvällen. Ville inte lämna Zim för att gå och lägga mig. Självklart skulle jag aldrig låta honom lida, utan fattar det beslutet om det krävs. Ber allt jag kan att medicinen ska hjälpa så att Zim blir helt bra ♥ ♥ ♥

Idag har Zim varit med mig när jag pysslade ihop en minikrans till skåpet på hallen uppe. Han var en bra medhjälpare, som gärna la sig i med en tass eller två.

Hoppas ni har det gott.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.