Telefonsamtal och mejl

Hej på er 🙂

Idag kom det en ”utmattningsbaksmälla”, jag höll inte på att ta mig ur sängen. Allt med Zim, möten, saker som ska fixas, tankar, oro och känslor på det gör mig trött.

Det positiva är att Zim har känts piggare idag. Han busade en sväng, han har ätit och jag har sett mer livsglädje i hans ögon. Jag bjöd honom på 30 bitar av hans favoritgodis på ett fat, han låg i Viggos säng. Sedan stängde jag dörren och gav honom tid.

När jag kom tillbaka var alla bitarna borta 🙂 Jag sa att han hade varit duktig. Sedan sa jag ”Du behöver dricka vatten med”. Då följde han med mig till badrummet, hoppade ner i badkaret och drack vatten ur kranen. Vi har bra kommunikation ♥

Jag har tagit hand om mejl och telefonsamtal idag. Sådant som måste göras, men jag gillar det inte. Försöker tänka att jag har gjort något jag kan känna mig nöjd med.

När jag hämtade Viggo på förskolan blev jag glad. Han klädde på sig alla kläder själv, utan krångel. Jag berömde honom och sa att jag var stolt över honom. Skönt när det flyter på, så är det inte alltid. Det var första gången han fixade allt själv 😉

God kväll.

(”Baksmälla”, är pga utmattning)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *