Läkarbesök

Hej på er 🙂

Idag tog jag bussen till sjukhuset. Läkarbesöket resulterade i två nya mediciner. En till magen och en för min huvudvärk. Det känns sådär att stoppa i sig tabletter som inte ”botar” något utan bara lindrar besvär. Men som läget är har jag inget annat val.

Jag vill inte fortsätta gå runt och må kräk-illa så jag är beredd att testa denna. När magen gör att jag får upp vätska i munnen, behöver jag ta den medicin jag har använt i ca 1,5 år. Den ska man helst ta i perioder och sedan göra uppehåll ett tag.

Givetvis känns det kanon att sinnet är lättare, vilket man kanske kan tycka är det viktigaste. Men sura uppstötningar, illamående, hosta, värk och huvudvärk som gör att jag knappt tål mig själv mm. Då är det inte alltid så lätt att vara glad och orka.

Idag har årets första snö kommit, därför jobbade min man hemifrån. Jag hade inte behövt hämta Viggo på förskolan, men gjorde det ändå. Idag krånglade han och mitt humör var inte på topp när vi kom hem 😉 Försökte skaka av mig det fort.

Dags att titta på en serie tillsammans med min man ♥

Kväll och många levande ljus, det tycker jag är mysigt 🙂

Hoppas ni mår gott.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.