Grattat 70-åring och shoppingtur

Hej på er 🙂

Jag tog en liten paus från bloggen igår.

För första gången på ca 5,5 år kom min man och jag äntligen iväg på en shoppingtur bara vi två. Viggo fick vara hos sin farmor och hennes sambo. Vi har tänkt försöka göra något ensamma flera gånger, men det har alltid slutat med att hela familjen har åkt.

Natten till igår hade jag svårt att sova + att min mage har krånglat några dagar. Det gjorde att jag inte var direkt snabb när jag skulle göra mig i ordning.

Den största anledningen till att vi åkte var att vi skulle köpa en ny diskmaskin, därför började vi med Ikea. Som jag hade sett fram emot att få strosa runt där 😉

Vi fyllde på vårat förråd av ljus, köpte någon blomma, konstgjorda växter, en vas mm. Jag kände mig väldigt nöjd efteråt. Vi gick en sväng i köpcentrumet också. Jag hade en förhoppning om att hitta min favorit bh på H&M, men den fanns inte.

Viggo hade önskat sig en ”blädder-tröja” (paljettröja) det blev det + en mössa och en pepparkaksdräkt till lucia. Jag hittade en lång svart kjol på Gina. När jag var hos en vän för ett tag sedan såg jag hennes gröna fat i form av ett löv, nu har jag köpt ett eget.

Vi avslutade med att äta pizza innan vi åkte hemåt för att hämta Viggo hos farmor. Efter det åkte vi vidare till Viggos morfar som fyllde 70 år 🙂 Där fikade vi och hade det trevligt. Viggo hade varit ute hela dagen och somnade i soffan med huvudet i mitt knä.

Det blev ganska sent innan vi kom hem. Båda mina killar gick och la sig direkt. Själv plockade jag reda på det mesta av våra inköp, skönt att få det gjort. En bra lördag, fast min kropp protesterade på flera sätt. Idag vilar jag mest, trött men nöjd.

Pappa/morfar på 70-års dagen 🙂

Önskar er en fortsatt skön söndag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.