”Administratör”

Hej på er 🙂

Idag har jag känt mig lite som en administratör igen.

Jag hann bara kliva upp så ringde mobilen. Det har varit telefonsamtal och mejl att ta hand om. Saker som först verkat vara på ett vis så jag vet vad jag behöver göra, sedan låter det som att det ändras och jag får börja om i morgon. Tröttsamt är ordet 😉

Eftersom jag är väldigt noggrann och gillar ordning och reda blir jag smått frustrerad. Energin går åt till sådant man bara vill ska fungera. Men det positiva är att jag har lättare att släppa saker än tidigare. Även om det tar energi medans jag håller på.

Jag hade även ett positivt samtal, med en kär vän och arbetskompis ♥ Det gjorde mig glad. På eftermiddagen gick jag och Viggo till grannarna, tjejerna från Viggos förskola och deras storebror. Dom har en ny familjemedlem, en söt kattunge som heter Betty.

Min man var på AW i grannstaden med sina nya kollegor, så vi passade på.

Hoppas ni har haft en bra dag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *