Möte

Hej på er 🙂

Idag ställde jag larmet, men tröttmössan ändrade tiden till en timme senare. Det blev i alla fall tidigare än igår och det är positivt 😉

Ca 13,40 cyklade jag ner till stan och gick på ett möte, efter det har jag en del att ta tag i. När jag cyklade hem var det iskallt, jag fick ont i öronen fast jag hade mössa.

Bara det hade gått över kände jag mig nöjd. Viggo var inte på sitt bästa humör när han kom hem. Men efter lite tröstande blev det bättre. Vid middagen åt han bra. Han har alltid varit liten i maten och ganska kräsen, härligt att se honom äta med god aptit 🙂

Dags för kvällsmys nu. Min man och jag ska äta popcorn och titta på en serie ♥ Har jag skrivit det någon gång tidigare tro. En himla trevlig rutin, sisådär varannan dag.

Önskar er en fortsatt fin kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.