Mårbackor i matsalen

Hej på er 🙂

Vi var ute en del igår. Mina killar krattade ännu mer löv och jag slängde vissna blommor. När vi kom in började det regna, det kan man kalla bra tajming 😉

På kvällen bestämde jag mig för att stryka hissgardinerna till köket. Vi har varit utan i ca tre veckor, omysigt. När löven faller blir det inget insynsskydd alls. Stryka är i topp, bland det drygaste hushållssysslor jag vet. Men när det är klart är jag nöjd.

Jag vet att min rygg/nacke inte gillar det. Vaknade med rejäl huvudvärk och ont i ryggen i morse. Köket däremot, ser betydligt trivsammare ut och det fokuserar jag på. Tur jag har nacke/ryggmassage-apparaten, den har använts flitigt idag.

I lördags fick jag svar på mitt Covid-19 test. Eftersom min man har nytt jobb och pendlar till kontoret ville jag kolla. Han har jobbat hemifrån tills jag fick svaret. Det var negativt som jag trodde. För mig räcker det med en förkylning för att få hemsk hosta.

Det blev en välbehövlig vilodag idag. Snart blir det mys framför en serie ♥

Hoppas veckan har börjat bra.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *