Möte nummer två

Hej på er 🙂

Idag klockan 15 var jag på ett andra möte, med dom som ska försöka hjälpa mig tillbaka till jobbet. Jag cyklade ner till stan, får se hur mitt högra knä känns imorgon 😉

När jag var klar gick jag in till optikern och justerade glasögonen, dom bara åker ner. Sedan gick jag till min vän som bor ca en minut därifrån. Vi drack kaffe/te och pratade drygt en timme. Jag var väldigt trött och började bli ganska hungrig.

Då ringde Viggo och pappa. Dom var ute på promenad, på väg till stan för att möta mig. Jag började känna att det gjorde ganska ont bakom högra örat och hann in till optikern igen innan dom stängde. Hoppas dom tänker sitta så det känns bra.

Viggo blev glad när vi möttes 🙂 Han cyklade och pappa gick. Skönt att komma hem och maten är klar. Efter det har jag tagit det lugnt, det är svårt att hushålla med energin. Lite kan göra mycket och senaste tiden har varit mer än jag är van vid.

Nu ska vi titta på ett avsnitt av serien vi följer.

Hoppas ni har haft en bra start på veckan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *