Inte på topp

Hej på er 🙂

Idag kom smällen efter en intensiv vecka för mig.

Jag klev upp efter 12. Huvudvärken som smög sig på när jag var på kontoret igår, har lagt i en högre växel. Rygg/nacke värker och humöret har inte varit på topp. Just idag har jag varit lite frustrerad över dessa ”bakslag” som kommer efter jag har gjort något.

Försöker hålla mig positiv, något jag lyckas bra med in i det längsta 😉 Få saker får mig ur balans och min nyvunna harmoni är jag mycket nöjd med. Men givetvis kan jag ha en dålig dag och det är ok. Den här veckan har tagit på krafterna.

Att min man jobbade i Stockholm en dag och kom hem vid 19-tiden. Jag hämtade Viggo första gången på länge och vi hade lekdejt till 18. Vi åkte till kontoret igår på min mans sista dag och efter vi hämtat Viggo, blev det en sväng till Dollar och Rusta.

Idag har min man börjat sitt nya jobb och från och med nu pendlar han till grannstaden. Han kom hem vid 17-tiden. Då blir det jag som får hämta Viggo på förskolan igen. Han blir jätteglad när han ser mig 🙂 Vilket är en himla tur ♥

Viggo ville åka till Dollar Store och köpa en pilbåge igår. Idag har han och jag varit ute på baksidan, så han fick prova den en stund 🙂

Fortsatt fin kväll till er.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.