Besök på jobbet, min mans sista dag

Hej på er 🙂

Två dagar i rad har jag klivit ur sängen ca 11,30. Idag var det min mans sista dag på jobbet efter 10 år. Jag ville så gärna följa med och hälsa på och finnas som stöd till honom. Vi skulle åka strax efter 12, vilket kändes som en stor bedrift för mig.

Speciellt med tanke på gårdagen, att han var i Stockholm och kom hem efter 19. När jag hämtade Viggo på förskolan fick jag sällskap, utanför grinden väntade hans kompis och hennes mamma. Dom följde med oss hem och det blev lekdejt till 18-tiden.

Men jag tog mig iväg idag 🙂 Jag är trött och nöjd. Det var roligt att ha mer tid att prata med mina kollegor. Förra gången blev det bara en kort sväng och det kändes jobbigare. När jag hade varit där ett tag kom huvudvärken. Många intryck och jag är ovan.

Jag kände på mig att det skulle bli känslosamt. Min man trivs väldigt bra, men har valt att prova något nytt. Imorgon börjar han sitt nya jobb. Det är också i grannstaden så han ska pendla. Det blir ovant att inte ha honom jobbandes hemma.

För er nya läsare kan jag berätta att vi började jobba där samtidigt i september 2010 och i november blev vi ett par ♥ 2012 förlovade vi oss och 2017 gifte vi oss ♥

Bästa familjen ♥ ♥ ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *