Magsyra

Hej på er 🙂

Inleder den nya veckan magstarkt 😉

Under en period har min mage inte krånglat lika mycket, vilket jag har varit tacksam för. Men i natt vaknade jag av att jag fick upp magsyra i munnen. Läget med magen är som ”moment 22”, jag vet varken ut eller in. Hoppas det går bättre i natt.

Idag har jag haft en välbehövlig vilodag. Vågar knappt skriva när jag klev upp, men gör det ändå, ca 11,30. Jag är glad att sinnet är fortsatt lättare och att jag är mer i balans. Jag trivs verkligen i mitt eget sällskap. Fast helt ensam är jag inte, har ju katterna.

Viggos kompis som vi kallar ”storebror” har varit här ikväll. Killarna var inne en kort stund, sedan gick dom ut och lekte. När han skulle hem följde Viggo och jag med. Han skämmer bort Viggo och gav honom en kall korv, ett glas mjölk och en banan ♥

Jag hade sagt före att Viggo inte skulle äta något där. Men medans jag var ute och klappade deras katt, hade Viggo fått ett glas mjölk. Småtjejerna började bli trötta och Viggo skulle hem och göra sig i ordning för kväll, så vi stannade bara en liten stund.

Tidigare idag följde Viggo med pappa på Ica. Där köpte dom lika reflex som hans kompisar har, den kan lysa och blinka. Våran goa kille uppskattar små saker. Hem kom han med ett stort leende när han skulle visa mig. Han sover med det i sin lilla hand ♥

Det har tagit mig låååååång tid att få ihop detta inlägg (trött i huvudet).

Hoppas ni har haft en bra start på veckan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.