Lugn och regnig söndag

Hej på er 🙂

I morse innan jag hade ätit frukost plingade det på dörren. Det var granntjejen som ville leka med Viggo. Ärligt talat jag låg fortfarande i sängen, men jag var vaken 😉

Det brukar vara lättare att kliva upp på helgerna, Viggo brukar se till det. Men kommer han inte, är sängen kanske för varm och skön och jag blir kvar längre än tänkt. Behovet av vila är enormt stort. Eftersom jag är mer aktiv än jag varit tidigare, tar det ut sin rätt.

Barnen hade roligt och lekte ca 1,5 timme 🙂 Sedan ville Viggos kompis att han skulle följa med henne hem, eftersom dom nästan alltid är här eller ute. Viggo var på väg, påklädd och allt men ändrade sig och blev hemma. Han är väldigt hemma-kär ♥

Viggo och pappa har varit och bastat ikväll. Jag njöt av stunden för mig själv, drack en kopp kaffe och bara var. Snart ska jag hänga tvätt.

Igår råkade jag titta på två avsnitt i stället för ett, av serien vi följer. Jag är inte van att nästa kör igång av sig själv, tyckte det höll på länge 😉 Min man hade somnat i soffan. Han har tittat ikapp idag, så vi kan fortsätta ikväll. Vi myser med levande ljus.

Önskar er en fortsatt skön söndagskväll 🙂

”Mer aktiv”, är kanske knappt aktiv alls i mångas ögon. Men för min del räcker det med att vara med barnen, tvätta en maskin tvätt, eller fixa lite hemma. Beroende på dagsform. Utmattning tar ofta lång tid att återhämta sig från.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.