Självsådd solros

Hej på er 🙂

Dagarna rinner iväg, jag hinner inte med 😉

Jag mötte Viggo när han var på väg hem från förskolan. Han hoppade upp i min famn och gav mig en lång härlig kram, det bådade gott trodde jag. När vi kom in hemma ändrades humöret tvärt. Han blev sur och gnällig som han kan bli när han är trött.

En stund senare knackade det på altandörren, det var storebror till tjejerna från förskolan. Då blev Viggo glad igen 🙂 Sedan har det varit full fart. Granntjejen kom hon med. Vi tog en paus på varsitt håll för att äta middag, sedan fortsatte dom leka.

När det var dags att göra kväll följde vi med granntjejen till dörren, sedan gick vi in till storebror ett tag. Han hade lovat att göra en skinkmacka till Viggo, gulligt 🙂 Tjejerna var redan hemma. Dom var med en stund innan dom blev trötta och gick hem.

En självsådd solros. Jag tänker på mamma ♥ När jag var yngre älskade jag solrosor. Mamma gav mig ofta en solros och jag lyckades aldrig med dom. Nu kan jag inte misslyckas, den har bestämt själv att växa bredvid våran häck på framsidan ♥

Hoppas ni har haft en bra dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.