Fransar/bryn och lek

Hej på er 🙂

I morse vaknade Viggo när pappas klocka ringde, annars brukar han sova ett tag till. När han kom hem från förskolan var han trött och gnällig. Då är det nästan ingenting som duger. Strax före 17,30 hörde jag ett svagt knackande (givetvis var jag på toa).

Viggo och pappa var i köket, men dom hörde ingenting. När jag kom ut därifrån, gick jag till altandörren och där stod Viggos kompis, han vi kallar ”storebror”. Jag släppte in honom, då först reagerade dom andra två att vi hade besök 😉 Viggo blev glad.

Killarna var inne ett tag och senare gick dom ut på baksidan. Jag gick ut och Zim följde med. Dom klättrade i träd och lekte. När kompisen skulle hem följde vi med, vi blev kvar hos dom en stund 🙂 Ena lillsyrran som går på Viggos avdelning blev det fart på.

Tidigare funderade jag på om jag skulle stryka gardiner, eller färga fransar/bryn. Jag brukar prioritera hemmet, men idag kände jag att det var dags att pyssla om mig själv. Det kan gå långt mellan, fast det går ganska snabbt att göra och jag är nöjd efteråt.

Söta kaninen från igår.

Hoppas ni har en bra start på veckan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *