Viggo hostig

Hej på er 🙂

Idag har jag haft några telefonsamtal att ta hand om. Jag hade tid på sjukhuset i en grannstad på måndag. Men jag har efter samtalen avbokat besöket.

Undersökningen innebär att dom går in genom näsan, ner i matstrupen med en slang för att registrera trycket. Sedan skulle dom byta till en annan slang som är kopplad till en dosa som registrerar pH i matstrupen. Den skulle jag ha kvar i ett dygn.

Jag skulle inte få lugnande eller bedövning. Jag ville veta säkert om en operation  innebär att jag aldrig mer kan kräkas, rapa eller hicka. Därav samtalen idag och det var som jag trodde. Kvinnan jag pratade med avrådde mig från ev. operation.

Med tanke på min panik, vill jag inte göra undersökningen om jag ändå inte tänker opereras. Jag avvaktar och önskar att dom hittar en bättre metod. (När jag gjorde gastroskopin fick jag lugnande, annars vet jag inte hur det hade gått.)

När Viggo kom hem fick jag veta att fröken hade sagt att han har hostat mycket idag. Trist att han bara hann gå på förskolan måndag – torsdag innan han blev hängig igen. Han ligger bredvid mig och sover, snarkar rossligt. Goa hjärtat ♥

Härligt att känna harmoni, både i sig själv och sitt hem ♥ ♥ ♥

Trevlig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *