Palettblad

Hej på er 🙂

I natt klarade jag mig från den hemska hostan och slapp ta Cocillana 🙂 Jag känner mig piggare idag, fast jag är fortfarande ganska hes.

Jag har haft en lugn dag bortsett från ett telefonmöte. När Viggo kom hem gick han och pappa upp och spelade dataspel, så jag fick avsluta mitt samtal i lugn och ro. Efter det såg jag Viggos kompis storebror här utanför. Jag vinkade men han såg mig inte.

När Viggo kom ner berättade jag att han hade varit här utanför. Då ville han att dom skulle leka och så blev det. Jag har varit ute med killarna, granntjejen kom hon med. Det var minst sagt friskt, så pass att det sprang isbjörnar runt knuten 😉

Det här med att plantera sticklingar från Palettblad, något som blivit som terapi för mig. Jag är absolut ingen expert, tycker bara att det är roligt. Att se den där lilla sticklingen i pytte-krukan bredvid den stora och tänka att den varit så från början, det är skoj.

Hoppas inte alla stryker med i vinter igen. Jag lyckades ha en kanske två små sticklingar kvar efter förra vintern, det är från dom jag har börjat plantera nya ♥

Hoppas ni håller er friska och mår gott.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.