Upp och ner

Hej på er 🙂

Idag har jag haft upp och ner vända dagen. Jag är den i familjen som blev förkyld sist. Kom ur sängen efter 12, kände lite dåligt samvete, men min man sa att jag inte är frisk så jag behövde säkert vila. När klockan var 12,40 drack jag ”morgon-kaffe”.

Mellan 13-14 hade sjukhuset i en grannstad som jag ska till om en vecka telefontid. Jag ringde för att få klarhet i vissa saker, men samtalet avslutades utan att jag blivit ett dugg klokare. Snarare har jag fler frågor än innan, men jag har gjort vad jag kan.

Efter det hade jag och min chef bestämt att vi skulle höras. Lunch åt jag kring 15-tiden. När Viggo kom hem blev det lek med kompisar efter handtvätt och handsprit.

Vi har haft en bra eftermiddag på baksidan. Jag blir lycklig i själen när det är barn här ute som leker 🙂 Brorsan till en av Viggos kompisar från förskolan, var utanför våran gård med sin tjej. Viggo hade en kompis här och innan det var färdigt lekte allihopa.

Jag har givetvis hållit mig på avstånd och vi har varit ute i friska luften ♥

Här var det två fotbollar som hade fastnat i trädet. Pappa tog med våran kratta, en kille klättrade i trädet och lyckades få ner bollarna med hjälp av krattan 🙂

Hoppas ni är friska och har haft en bra start på veckan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *