Härligt väder

Hej på er 🙂

Idag har vi haft en härlig utedag, solen var varm och skön. Jag har planterat några sticklingar palettblad 😉 Viggo och pappa tog en promenad. När dom var borta åt jag sen lunch på altanen, Zim höll mig sällskap. Båda katterna har varit ute ♥

Viggo lekte med en av granntjejerna på eftermiddagen 🙂 Roligt, vi har saknat henne. Det var två äldre barn utanför våran gård som dom smög på. Dom var inte så diskreta, den äldre tjejen sa flera gånger ”Ni får titta på oss”. Då sprang dom och gömde sig.

Jag älskar den här känslan av harmoni, suger i mig allt jag kan. Att vara med min familj när allt är lugnt och okomplicerat är guld värt. En bra helg, vi är nöjda ♥

Förkylningen är inne i en hes-fas, det blir några koppar te med honung. Hoppas det ger sig snart, har lite att planera in när jag är helt kry. Träffa vänner till exempel.

Får se om det blir annorlunda på bild när lampan i hörnskåpet är svagare. Det är inte lika lätt att hitta rätt lampor nu för tiden 😉

Önskar er en fortsatt skön söndagskväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.