Underbara Mårbacka

Hej på er 🙂

I natt fick jag inte mycket sömn, hostan har lagt i en högre växel. Jag klev upp och tog Cocillana efter en stund. Sedan var jag tyst i ca tre timmar, så började det igen.

Jag sa till min man i morse att han kunde be Viggo komma upp till mig 10,30. Men ingen Viggo kom, jag klev ur sängen ca 11. Igår blev klockan 11,30. Ikväll tar jag Cocillana innan jag går och lägger mig, fast jag vet att magen ogillar det.

Viggo och pappa tog en promenad i eftermiddag. Jag gick och målade ett lager på skåpet som har stått ute sedan i måndags 😉 Jag har fortfarande lite kvar att måla. Ska vända upp och ner på skåpet och ta undersidan, sedan det som är ”taket” inuti.

Jag ville passa på när det var skönt väder, men med värktabletter i kroppen. Jag känner mig nöjd att det är gjort 🙂 Hoppas två lager färg räcker. Sedan har jag vattnat blommor. Mårbackorna är som finast nu, jag tycker kallare grader kan hålla sig borta ett tag till.

Dags för en serie och popcorn med min underbara man ♥

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *