Nya lampan på plats

Hej på er 🙂

Jag var väldigt trött och sliten igår. Viggo väckte mig alldeles för tidigt på morgonen, han pratade hela tiden och jag försökte få honom att somna om. Jag hade en lugn dag.

I måndags målade jag ett lager färg på det gråa loppis-skåpet som ska tillbaka på väggen i matsalen. Har inte prioriterat det tidigare och jag gjorde det på vilja.

Skåpet är från 1921, jag fick det i present när jag fyllde år. Vill ha det vitt så det passar in. Det var målat med linoljefärg, därför behöver jag använda oljefärg. Det luktar starkt, så jag passade på att måla ute när det var fint väder. Får se när lager två blir gjort.

Den nya efterlängtade lampan har vi haft hemma ett tag 😉 Men min man har inte orkat sätta upp den förrän igår, vi blev nöjda. Vi hade även beställt tjockare papper till planscherna som tog lång tid att få. Jag har satt dom på baksidan för mer tyngd.

Lite småfix kvar. Vi vill ha svagare lampor i den på väggen och eventuellt i mammas lilla guldlampa i hörnskåpet. Dom rosa blommiga kuddarna är nya från Greengate.

Trevlig kväll.

2 svar på ”Nya lampan på plats

    • Tack Sofia 🙂 roligt att du märker det. Försöker vara positiv och skriver inte alltid hela sanningen. Jag får sota mycket för det jag gör. Därför är det varannan dag, eller längre pauser för att jag ska orka. Jag sa till våran chef att när någon frågar hur jag mår, är svaret oftast: ”Jag mår bra, men inte kroppen” 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *