Hur vacker

Hej på er 🙂

Idag har förskolan varit stängd.

För oss spelade det ingen roll, Viggo är inte symptomfri än. Vi var ute på baksidan när han såg några kompisar, ena ropade han hej åt. Den andra som han såg senare vågade han inte ropa åt, fast jag sa att han skulle ångra sig om han inte gjorde det.

Det är inte skoj att vara leksugen, men inte få vara med kompisar för näsan är smått snuvig och han hostar ibland. Vi har pratat om Corona sedan start. Hur noga det är att tvätta händerna, använda handsprit mm. Men det är inte lätt att förstå läget ändå ♥

Middagen åt vi på altanen. När solen försvann blev det kallt, så kaffe drack vi inne.

Jag öppnade takfönstret på övervåningen, en stund senare hörde jag konstiga ljud. Helt plötsligt låg det en fågel på golvet i vardagsrummet. Den måste ha tagit sig in uppe, sedan försökt flyga ut genom fönstret nere och slagit huvudet.

Vi trodde det var kört, men min man tog på sig handskar och bar ut den så den fick vila på altanen. Jag var med den hela tiden tills den flög iväg, tack för det ♥

I år levererar min ros på framsidan fler blommor än någonsin, dom är otroligt vackra.

Hoppas ni är pigga och krya.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.