Viggo förkyld

Hej på er 🙂

Igår kväll märktes det att Viggo var ur form. Det brukar tyda på att han är väldigt trött eller på väg att bli sjuk. I morse när han vaknade sa han ”Mamma jag är sjuk”. Det verkar som han har fått en mildare förkylning, han har inte haft feber ♥

Barn kan ha feber och ändå är det fart på dom. Så Viggo som inte har det, har nog tyckt att det var lite tråkigt att vara hemma från förskolan. Vi har passat på att ta det lugnt i stället. Han har spelat spel på paddan, lekt med lego och andra leksaker.

Jag har målat hörnskåpet idag igen, med vilja kommer man långt 😉 Vet att jag kan få sota för det, allt från någon dag till veckor. Jag hoppas det går bra och att jag och min man klarar oss från att bli sjuka. Viggo brukar oftast bli kry ganska snabbt och han har inte varit sjuk sedan i början av Corona, då hade han hosta en sväng.

Bland det sista min hängiga man sa när han gick och la sig, var något om att jag är envis som en åsna 🙂 Jag målade nämligen ett lager till ikväll, fast jag sparade dörrarna tills imorgon för omgång tre. Men då kanske vi kan ställa skåpet på plats.

Skönt att det fortfarande blommar lite 🙂

God kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *