Välkommen september

Hej på er 🙂

Redan september, tiden går som vanligt väldigt fort. Hoppas på en fin höst ♥

Idag har jag varit ute och vattnat blommor, klippt bort visset och planterat några sticklingar från palettblad igen (jag kan inte sluta) 😉 Har pysslat en del inne med.

När Viggo kom hem undrade han om jag hade tittat i postlådan. Jag sa att jag inte hade gjort det och frågade om han väntade på något. Han hade knappt tid att svara. Han skulle få paket med fidget spinners 🙂 När han såg det i lådan sken han upp som en sol. Inne hade han bråttom att öppna, jag fick hjälpa honom. Sedan har det snurrats.

Vi har varit ute på baksidan och vi åt middagen på altanen. En skön kväll med fint väder. Jag tar tacksamt emot fler fina dagar som denna.

Älskar Malvor, så fin färg.

God kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.