Loppis-bord

Hej på er 🙂

Vi har letat ett tag efter ett bord att ersätta det lilla runda bordet vi har mellan sofforna i vardagsrummet. Måtten vi söker verkar inte vara det lättaste att hitta. Idag när jag såg detta bord hos min favorit-loppis, skrev jag och frågade direkt jag såg det.

Det visade sig att det är ungefär dom måtten vi söker, så vi köpte det 🙂 Vi ska hämta det imorgon. Vi funderade först på månbord, men endera har dom varit alldeles för stora, eller så blir dom mer som ett nätt hallbord. Hoppas detta kommer passa fint.

Min man och jag har satt upp hyllan ovanför TV:n idag. Något han har dragit sig för att göra, men det gick bra 😉 Ikväll har jag tänt ljus överallt i vardagsrummet. Mysigt och vi känner oss nöjda. Det är inte helt klart än, men nu är det bara lite småfix kvar.

Viggo sa tidigare att han skulle vilja träffa mormors kusin Gittan som bor i Västerås. Han har aldrig träffat henne. Jag svarade att det skulle jag också vilja göra. Skaplig tajming när hon ringde senare ♥ Han kanske är som jag och känner på sig saker.

Tänker alltid på mamma när jag ser trollsländor, denna bild dök upp i mitt FB flöde ♥

Hoppas ni har haft/har en härlig lördag.

Lånade bilder.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.