Cellprov

Hej på er 🙂

I dag kom ”utmattnings-baksmällan”, vilket inte var helt oväntat. Jag tog mig ur sängen senare än vanligt och jag har känt mig riktigt trött. Men jag är nöjd med lekdejten i lördags och 60-års kalaset igår och att vi åkte till Viggos farmor.

Jag var ut och planterade två sticklingar palettblad som jag fick av min vän i lördags. Hon fick tre stycken som jag hade planterat och jag kom hem med två i en annan färg.

Efter jag hade ätit en sen lunch pratade jag med min chef, ett bra samtal som vanligt. Min man hämtade Viggo lite tidigare, för att jag skulle iväg och ta cellprov. Jag tar prov vart annat år nu, p.g.a. att jag har opererats för elakartade cellförändringar 2007.

Blev urladdad efteråt. Vet att jag fixar det, men huvudet förknippar det fortfarande med trauma. Vi har haft en fin eftermiddag/kväll. Vi åt middag på altanen och katterna var ute. Viggos kompis kom hit, dom lekte tills det var dags att gå in och göra kväll ♥

Mina vackra rosor. Översta rosen har jag suttit och doftat på ikväll, underbar doft ♥

Hoppas ni har haft en bra start på veckan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.