En bra dag med lek-dejt

Hej på er 🙂

I morse vaknade Viggo 6,30.

Han visste att vi skulle till en kompis till honom och frågade hela tiden vad klockan var. Vi skulle åka kring 13-tiden, det blev ett par gånger vi fick höra ”Vad är klockan?” 😉 Gullplutten var glad och förväntansfull. Dom två leker väldigt bra på förskolan.

Jag är vän med Viggos kompis mamma. Killarna har lekt och busat och mammorna har fikat, pratat och skrattat så tårarna rann. Förlösande att skrattade så mycket 🙂 Mitt skratt är fortfarande inte sig likt efter mamma gick bort, men idag kom det ut massor.

Dom bor i ett jättefint hus som dom har byggt själva. Jag tycker det är roligt att gå där och spana och titta i trädgården. Viggo var överlycklig för dom har en robotgräsklippare.

När vi kom hem åt vi middag, sedan hade jag nog kunnat somna sittandes. När Viggo hade gjort kväll moppade jag golven nere på ren vilja. Min man hade dammsugit nedervåningen medans vi var borta. Jag är nöjd, älskar doften av Såpa och Ajax.

Till och med deras goa hund drog på smilbanden när vi hade skratt-kalas 🙂

Hoppas ni också har haft en härlig lördag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.