Våran hylla

Hej på er 🙂

Här är hyllan som jag och min man har gjort tillsammans, vi är nöjda. Min design, jag som målat och han som snickrat ihop den. Vi köpte ett fönster på loppis som kanske hamnar på hyllan. Det ska rengöras först, sedan ska jag prova om det passar.

Jag älskar att vara kreativ 🙂 Det är roligt för varje grej som kommer på plats. Jag har betydligt mer tålamod nu, ger det tid för att känna in. Jag tänkte sätta upp en ljuslykta på väggen, men valde att vänta tills annat kommit på plats. Vill vara säker.

Planscherna ska få ett hårdare papper på baksidan, så dom rätar ut sig mer. Jag hängde upp dom ändå, tycker dom är jättefina. Både vardagsrummet och matsalen har fått sig en rejäl förändring, mot tidigare dom målade väggarna. Sedan lite nytt på det.

Besök idag igen, så vacker ♥

Hoppas ni har haft en bra start på veckan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.