Ledig dag

Hej på er 🙂

Idag har Viggo och pappa varit lediga, dom passade på när det skulle bli fint väder. Skönt med en mjukstart första veckan och lång helg, men det blev ingen sovmorgon.

Jag fick mens i morse och har mått dåligt hela dagen. Det var inte den roligaste tajmingen när det varit närmare 30 grader varmt. Jag brukar vilja vara ute och njuta av sol och värme, men jag har hållit mig mestadels inne där det varit ganska svalt 😉

Hoppas jag mår bättre imorgon, det verkar som att det blir ännu varmare då. Vill så gärna ta tillvara fina sommardagar, speciellt med tanke på att dom inte varit många.

Viggo och pappa var iväg på en tur med el-spark-cykeln i morse. Dom köpte fika och satte sig och myste på stranden. Sedan lekte Viggo i en lekpark. Jag blev glad när dom kom hem med ett wienerbröd till mig 🙂 Det åt jag tillsammans med ett glas kall mjölk.

Viggo hade slagit munnen precis före detta fotot, det skymtar lite rött. Bilder tagna av min man, redigerade av mig.

Önskar er en fortsatt mysig fredagskväll.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *