Måla element

Hej på er 🙂

Det blev inga inlägg igår, men idag är jag tillbaka.

När jag och min bästa vän/Viggos gudmor sa att vi skulle ses idag, trodde jag att vi skulle vara klara med renoveringen 😉 Vi ville träffas, fast jag helst velat visa när allt var klart. Hon var här någon timme, vi har pratat en massa och hon beundrade tapeterna.

Nästa gång blir det roligt att hon får se hur det blev med inredning, dörrfoder, lister mm. Än så länge är väggarna tomma, jag tror jag börjar få koll på hur jag vill ha det. Jag har länge varit på jakt efter ett hörnskåp, hoppas jag hittar det som är rätt snart.

Min kropp är inte i bra skick och jag vill gärna vara den som sköter målningen. Men jag inser att jag inte orkar allt. Min man ska måla det första lagret på dörrfodren, så gör jag resten. Elementet har jag målat tredje lagret idag, behövs nog en strykning till.

Efter förskolan har Viggo lekt med en av granntjejerna, hon åt middag med oss ♥

Stor skillnad på elementet, ändå var det bara ett lager färg där. Slutresultatet kommer.

Fin kväll till er.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.