Tapetseringen klar

Hej på er 🙂

Vi trodde tapetseringen skulle bli klar igår, men p.g.a. strul blev det lite kvar tills idag.

Det blev ombonat och fint, vi är jättenöjda 🙂 Lister ska på plats, fönsterbrädan sättas tillbaka, min man ska dra sladdar i kabelkanal, jag ska måla dörrfoder. Sedan det roliga att inreda, fundera hur jag vill ha det. Ändra en del, köpa något nytt och byta ut mm.

Jag har tvättat klädseln till båda sofforna idag så det hänger på tork. Efter att ha levt i renoveringsstök ett bra tag vill vi fräscha upp det mesta. Nya mattan är på plats i vardagsrummet, den har kortare ”lugg” än våran gamla ryamatta, vi gillar denna bättre.

Här kommer vi definitivt trivas, tända massor av ljus och mysa i höst och vinter ♥

Viggo har varit ute en hel del. På em/kvällen har han lekt med ett gäng kompisar. Han verkar haft roligt. Han kom hit med tre äldre killar, så stack han iväg själv med tjejkompisen. Där satt jag, med dom tre killarna som lekte på våran baksida 😉

Första bilden är tagen i ljuset av den starka ”renoverings-lampan”. Andra bilden i dagsljus. Tapet-kärlek ♥ Den är grön med lite beige/rosa och vitt ♥

Hoppas ni har en härlig lördagskväll.

2 svar på ”Tapetseringen klar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *