Klippt håret

Hej på er 🙂

I morse vaknade jag med fruktansvärd huvudvärk. Min man kom upp med tabletter till mig, jag tog dom och la mig på spikmattan. Klev motvilligt ur sängen strax efter 11.

Jag hjälpte till att tapetsera lite igår. Jag brukar klippa tapeter i dörröppningar och på längden mm. underlätta för min man. Det gick ok när vi gjorde matsalen. Men nu sa kroppen stop, jag trodde jag skulle kräkas. Tog fler tabletter efter ca två timmar som man ska göra om det inte gett sig. Ville bli någorlunda för jag hade klipptid 14,30.

Mådde inte bra under klippningen heller men det hade lättat en hel del. Känner mig nöjd att jag tog mig iväg och skönt att vara nyklippt 🙂

Snart är alla tapeter på plats i vardagsrummet, min man har jobbat på ensam. Det hade strulat en del medans jag var borta, men slutresultatet kommer bli kanon tror jag. Ska bara vänja mig vid att ha mönstrade tapeter och färg i dom rum vi är i mest 😉

När jag kom hem var jag jättehungrig. Vi åt tacos, så gott. Viggo har lekt med tjejerna, när klockan började närma sig 20 gick jag för att hämta hem honom. Dom hade roligt och han var inte sugen på att göra kväll. Katterna ligger fortfarande ute och jäser ♥

Hoppas ni har en mysig fredagskväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.