Börjat tapetsera

Hej på er 🙂

Igår var det fullt upp med barn och annat pyssel. Viggos kompis åt lunch med oss. Sedan åt han middag hos en annan kompis. Dom kom hit och frågade om han fick äta blåbärspaj där, det fick han. Då lyxade vi till det med fika på altanen.

Vi tyckte att tapeterna borde dyka upp igår. Dom var i en grannstad ca 1 timme härifrån 4 på morgonen. Om tapeterna levererats med posten, tror jag att vi skulle fått ett sms vid 16-tiden som vanligt. I stället kom meddelandet 21,30 att dom var hos ombudet.

Därför hämtade Viggo och pappa dom i morse. Sedan har vi haft en del annat att fixa med idag. Viggo har lekt med en kompis hela dagen. Dom har sprungit fram och tillbaka mellan oss och henne flera gånger. Vi kan inte bara fokusera på att tapetsera 😉

Snart är det klart, ingen mening att stressa. Det ska bli roligt att se helheten och fundera ut vad vi vill köpa. Blir nog lite ny inredning och framöver hoppas jag på att hitta en loppisfyndad möbel 🙂 Vi har ett hörn i vardagsrummet som jag inte är nöjd med.

Min man har lovat att bygga en vägghylla, som jag har bestämt hur den ska se ut. Får jag smälta intrycket, kan jag känna efter hur jag vill ha det. Det är väldigt annorlunda mot målade väggar som vi hade innan. Så här långt känns det mysigt och ombonat.

Goaste killen var ute i regnvädret idag ♥

Tiden springer iväg, hoppas ni har det gott.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *